Derneğimizden vefa ziyareti

Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği bu yıl ikincisini düzenlediği şiir yarışmasında ödüle layık görülen fakat ödül törenine katılamayan yarışmacısını unutmadı.

BAYDER, beş ülkenin katılımıyla gerçekleşen Bayburtlu Şair Zihni Şiir Yarışması’nda ilk beş şiir arasında yer alarak jüri özel ödülüne layık görülen, ödül törenine gelmek üzereyken geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu programa katılamayan Alperen Enes Bayar’ı Erzurum’da evinde ziyaret etti.
Derneğimizden vefa ziyaretiErzurum misafirperverliğinin güzelliklerinin de yansıdığı ziyarette ikramlar ve hoş sohbetler yapıldı. Ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirten baba Yaşar Bayar, kendisinin on ikinci eseri olan “Aşkın Zimmet Vakti” adlı şiir kitabını hediye etti.

“Yokluk Sarmalında Direnen Özne” adlı şiiriyle birçok usta kalemi geride bırakarak yarışmada dördüncü olan 16 yaşındaki Alperen Enes Bayar’ı tekrar tebrik eden BAYDER Başkanı Fatih Dündar, “Sizlerin varlığı, bizleri ve geleceğimizi motive etmektedir” ifadelerine yer vererek genç kaleme ödülünü takdim etti.

Ziyarete Dernek Başkanı Fatih Dündar, Başkan Yardımcısı Mutlu Adak ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öksüz katıldı.

Kentlileşme ve Kentlilik Bilinci Kongresi
Stuttgart Bayburt Derneği’nden BAYDER’e ziyaret