Fatih Dündar

Bayburt ili Taşçılar Köyü’nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bayburt Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda, lise öğrenimini Bayburt Lisesi’nde, yüksek öğrenimini ise Celal Bayar Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

2010 yılında kurucusu olduğu Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği’nin (BAYDER) halen yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Çalışmalarıyla onlarca kez TRT Radyo programlarına katılmış, bazı faaliyetleriyle de TRT Tv kanallarında yer bulmuştur. Çeşitli seminer ve eğitimlerde bulunarak insan kaynaklarına yönelik önemli projeler üretmiş ve bu projeleri başarıyla uygulamıştır.

Yazıları ve şiirleri çeşitli gazete, dergi ve internet sitelerinde yayınlanan Dündar, Tarihi Çarşılar Federasyonu Bayburt Temsilcisi olup aynı zamanda Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) üyesi ve Bayburt temsilcisidir. Osmanlıca ve orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Resmi Web Sitesi

Fatih DÜNDAR