BAYDER | Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği

Fatih Dündar

Bayburt ili Taşçılar Köyü’nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bayburt Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda (YİBO), lise öğrenimini Bayburt Lisesi’nde, yüksek öğrenimini ise Celal Bayar Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

2010 yılında kurucusu olduğu (BAYDER) Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği’nin halen yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Çalışmaları ve projeleriyle TRT Tv kanallarında ve TRT Radyo programlarında da birçok kez yer bulan Dündar, çeşitli seminer ve eğitimlerde bulunarak insan kaynaklarına yönelik önemli projeler üretmiş ve uygulamıştır.

Yazıları ve şiirleri çeşitli gazete, dergi ve internet sitelerinde yayınlanan Dündar, MESAM üyesi, İLESAM üyesi ve Bayburt temsilcisi, ve Tarihi Çarşılar Federasyonu Bayburt temsilcisidir. Osmanlıca ve orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Resmi Web Sitesi

Fatih DÜNDAR